¨

Motionsløb med alternativ løberute

00:54

Foto: Lotte Krogh - Stenlille

MIN HVERDAG: I denne uge afholdes "Sjov i gaden" i Stenlille, hvor der mandag aften var motionsløb med en alternativ løberute.

Mette Engkebølle, som på videoen ovenfor ses gøre kaffen klar mandag aften i sit køkken, bor i Stenlille. I byen er der i disse dage mange slags aktiviteter under overskriften "Sjov i gaden". 

Mandag aften var der arrangeret motionsløb med en lidt anderledes rute.

Mette Engkebølle havde nemlig sagt ja til, at løberuten blev lagt igennem køkkenet. Og ikke nok med det, så var der også lagt en moutainbike-rute I haven.

Stegte frikadeller

Hun fortæller, at hun hele eftermiddagen havde stegt frikadeller til gavn for motionisterne - og flere deltagere kom da også tilbage efter løbet efter flere af godterne.

- Jeg var dog glad for, at det var tørvejr den aften, fortæller hun.

- Også byens fabrik DBI var tilgængelig.  Ligesom byens Cafe Fox havde gennemtræk af løbere gennem lokalerne. FDF huset og Vandværksbakken var også aktive, her var der gennemgang igennem et hul i hækken, fortæller Lotte Krogh, der har indsendt videoen ovenfor.

Aktiviteter hele ugen

- Hele ugen samles alle byens borgere om et fælles fodslag for, at det skal være sjovt at bo i Stenlille. Foreninger, butikker, Ridecentret og menighedsrådet bakker op og ikke mindst byens folkeskolen har integreret sjov i gaden, så den lever op til den nye skolereform, fortæller Lotte Krogh.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App