¨

Historier fra DIN hverdag på TV ØST

Foto: TV ØST

TV ØST vil gerne have historier fra hverdagslivet i hele regionen. Send video til TV ØST fra begivenheder i dit lokalområde.

På TV ØST sætter vi en ære i at dække hverdagslivet i hele regionen - og det gør vi hver eneste dag.

Men vi vil gerne bringe billeder og historier fra endnu flere lokalområder i hele regionen - og der er vi meget interesseret i hjælp fra vores mange seere.

Billedet til denne artikel er indsendt af Susan Hansen fra Karleby, der i weekenden deltog i Ørnens Dag på Sydlolland - se artiklen og hendes billeder - KLIK HER

Send videoklip til TV ØST

Hvis du deltager i en, for dit lokalområde, stor begivenhed, så send gerne video til TV ØST. Det kan være fra en forening, der afholder et arrangement for sine medlemmer, en begivenhed på det lokale torv eller noget der beskriver hverdagslivet, der hvor du bor. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan se alt de historier som seere i hele regionen har indsendt til TV ØST på www.tveast.dk/minhverdag - og en del af det bliver også bragt i de regionale nyheder på TV ØST.

Her kan du også læse mere om, hvordan du oploader video og sender billeder til TV ØST. Du kan også blive en fast bestandel af ØSTHOLDET - læs mere om det - KLIK HER.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App