Gigant burgere blev sat til livs

MIN HVERDAG: Mary's Diner i Nakskov lagde lørdag lokaler til en konkurrence om, hvem der kunne spise op og på hurtigst tid.

Tema: Min hverdag
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Lørdag var dagen hvor et lille "for sjovt"-billede af en kæmpeburger med tilbehør, på Marys Diner`s facebook side blev til giganternes dag.

Det fortæller Ib Mogensen fra Nakskov, der valgte at lægge vejen forbi med sit kamera.

- Billedet som Mary's Diner lagde op på Facebook-side fik hurtigt over 5.000 likes og en masse sjove kommentarer med på vejen. Det hele udviklede sig til en konkurrence om, hvem der kunne spise op og på hurtigst tid.

2 kilo burger

For at vinde skulle man tygge sig igennem:

Gigant Burger med 1000 gram kød med ost og bacon (ialt 2000 gram) - samt en gigant portion fritter med valgfri dyppelse (400 gram fritter)

Syv personer stillede op til konkurrencen og alle var klar fra start , der gik dog ikke lang tid før alle måtte sande, at det var en gigant burger de havde fået serveret.

De første opgav efter et par timer og resten fulgte med efter den næste times tid.

- Sidste mand som opgav var Martin, men det var Kenni som satte mest burger og fritter til livs, ud af de 2000 gram burger og 400 gram fritter manglede han "kun" 603 gram, fortæller Ib Mogensen, der har indwendt videoen ovenfor.

Ib Mogensen er medlem af ØSTHOLDET.