Flagermus i brændeovn: Den er faktisk ret nuttet

MIN HVERDAG: En flagermus har forvildet sig ind i en brændeovn, og mor og datter diskuterer, hvorvidt den er nuttet eller klam. Se videoen her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En flagermus var ved at gøre sig klar til natten i Betina Ljung Olsens brændeovn hjemme på Møn, da vores seer og hendes datter opdagede det fascinerende dyr.

De skyndte sig at dokumentere flagermusens aftenrutiner i en video, som de har delt på TV ØSTs facebookside. Her viser en underholdende samtale mellem mor og datter, at ikke alle er lige begejstrede for det mystiske natdyr:

- Den er faktisk ret nuttet.

- Den er ret uhyggelig.

- Jeg synes, den er nuttet.

- Den er klam.

- Jeg synes, den er nuttet.

- Den er smittebærer.

- Jeg synes, den er nuttet.

- Skadedyr.

- Prøv at se, hvor nuttet dens ansigt er.

- Føj. 

Se og hør Betina Ljung Olsens video herunder. Det er i øvrigt datteren Majse på 13 år, der synes flagermusen er nuttet.

 

 

 

Efter at MIN HVERDAG fortalte om Bente Sonns møde med en flagermus, der fik sig et ufrivilligt bad, har flere af jer sendt billeder ind til os.

SE VIDEO: Flagermus i ufrivilligt bad

 

 

 
 

 

Flagermusungen her hoppede rundt på Gitte Wandahls gårdsplads. Hun skriver: Mine hunde fandt den, og jeg skyndte mig at redde den. Jeg bor i et bondehus med stråtag, så jeg regner med, at de holder til på loftet. Den blev sat ud på loftet.

 

 

 
 

 

Lisbeth fra Nyprøve, Tappernøje, skriver: Sikkert på grund af den stride blæst er denne flagermus kommet på afveje .I hvert fald hænger den og sover i min brændeovn i dag. Tror ikke, den finder tilbage gennem røgrør og skorsten, så vi afventer mørket og ser hvordan vi redder den ud.