Christian og søn tester chili igen: 'Den er ikke beregnet til børn!'

Sidste år smagte de hjemmedyrkede chili. I denne omgang prøvede Christian Willer og sønnike Mads kræfter med Chili Klaus' stærkeste chokoladechilikugler.

Tema: Min hverdag
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I oktober viste vi videoen af Christian Willer og sønnike Mads Thomsen fra Næstved, der smagte på hjemmedyrkede chili købt på en ferie til Mallorca to år forinden.

Chilierne var en Fars dag-gave fra Mads til Christian, og videoen af far og søns morsomme chilismagning røg blandt andet på TV ØST's Facebookside, hvor den fik masser af likes og kommentarer.

Nu er far og søn duoen på den igen.

- Vi startede med at filme seancen sidste år bare til privat brug. Så synes vi alligevel, det blev så sjovt, at vi offentliggjorde det. Det samme gælder med den her video, fortæller Christian Willer.

I videoen ser man, hvordan 11-årige Mads og farmand ender med at spise hele tre af Chili Klaus' chilichokoladekugler med vindstyrke 15 - de stærkeste af slagsen.

Far og søn-hygge

Undervejs kommer især Mads med en del sjove udråb blandt andet, at chilien 'ikke er beregnet til børn'.

- Mads vil gerne være sej ligesom sin far, og derfor holder han sig ikke sig tilbage, når det kommer til chilispisning, siger Christian, der understreger, at chilismagningerne også er en form for far og søn-kvalitetstid.

- Vi synes, at det er møghyggeligt.

- Måske gør Mads ikke så meget lige bagefter.

 
 
Foto: Camilla Thomsen