¨

Amatører underholdt publikum med skuespil om bankkup

00:48

Det var et veloplagt publikum, Tissøegnens Dilettantforening spillede for i Store Fuglede forleden, da de opførte Hø, Hævn og Husspektakler. Foto: Frans Thomsen

Tissøegnens Dilettantforening spillede for et veloplagt publikum, da de opførte Hø, Hævn og Husspektakler i Store Fuglede nord for Høng.

Store Fuglede Forsamlingshus var fyldt med over 100 publikummer, da stykket Hø, Hævn og Husspetakler blev opført lørdag aften i Store Fuglede nord for Høng.

Det var Tissøegnens Dilettantforenings ni amatørskuespillere, som skabte liv på scenen.

Forestillingen blev sat i gang af tyveknægte, som noget uventet dukkede op blandt publikum.

Stykket handler nemlig om et banktyveri, hvor pengene bliver gemt på gårdens høloft. En kvinde finder dog de gemte penge, og så sker der forviklinger.

Blandt publikum sad omkring 30 pensionister fra Løve danseforening, som Frans Thomsen havde lokket med. Og han nød forestillingen.

- Det var et fremragende stykke. Og det var en god måde at sætte stykket i gang på, siger Frans Thomsen

Lørdagens forestilling var den tredje og samtidig den sidste, som amatørskuespillerne opførte. Efter forestillingen var der dans til levende musik. 

Øverst i artiklen kan du se optagelser fra forestillingen Hø, Hævn og Husspektakler.

MIN HVERDAG

’Min hverdag’ er indslag, artikler og Facebook-opslag lavet af video og billeder, som TV ØST-brugere har indsendt til redaktionen fra deres hverdag.

Du kan også dele din hverdag med TV ØST. Send video og billeder til os via upload.tveast.dk

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App