Rørt køkkenchef om Michelin-stjerne: Det er sindssygt

En stolt køkkenchef fra Hotel Frederiksminde i Præstø er nu - som den første i regionen - indehaver af en Michelin-stjerne. Hør en bevæget Jonas Mikkelsen fortælle om den store hæder her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en noget bevæget Jonas Mikkelsen fra Hotel Frederiksminde, der mødte pressen efter at have fået sin første Michelin-stjerne nogensinde.

- Det er sindssygt, lød det kortfattet fra køkkenchefen efter pressemødet på Hotel D’Angleterre, hvor den verdensberømte franske spiseguide uddelte sine stjerner til Norden.

Hotel Frederiksminde i Præstø var sammen med Dragsholm Slot i Hørve og Babette i Vordingborg udnævnt som dagens kandidater til Michelin-stjernerne af både madanmeldere og eksperter.

Men det blev altså udelukkende Hotel Frederiksminde, som snuppede en af de stjernerne, som repræsenterer en restaurant i den absolutte topklasse på internationalt niveau.

- Jeg håber først og fremmest at vi laver rigtig god mad og så tror jeg, at vores beliggenhed lige ud til vandet spiller ind, fortalte Jonas Mikkelsen til TV ØST.

Se hele interviewet med køkkenchefen ved at klikke øverst på siden.

 

Michelin-klubben, Jonas Mikkelsen og Frederiksminde nu kan kalde sig en del af, indeholder disse restauranter.