Hotel Frederiksminde snupper Michelin-stjerne

Hotel Frederiksminde har netop fået tildelt en af de prestigefyldte Michelin-stjerner fra de kræsne franskmænd på Hotel D'Angleterre i København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Endelig kom der en vaskeægte Michelin-stjerne til regionen, som eksperter og madanmeldere så mange gange har spået det, men som alligevel år efter år er endt primært i storbyerne.

Men nu skete det endelig. 

For kort tid siden uddelte Michelin Guiden nemlig en stjerne til Hotel Frederiksminde i Præstø.

Jonas Mikkelsen, den stolte køkkenchef, kunne kort tid efter pressemødet  på Hotel D'Angleterre i København rejse sig og gå på scenen og under klapsalver modtage den store hæder på en onsdag, der pludselig blev ret så historisk. 

For første gang nogensinde har regionen nemlig nu fået sin helt egen Michelin-stjerne  og med ét er Hotel Frederiksminde i samme kategori som de store stjernerestauranter i København og det er begyndelsen på noget ganske stort, mener direktør Martin Bender fra VisitSydsjælland Møn. 

- Stjernen gør turisterne opmærksomme på, at der også uden for storbyerne findes restauranter i international topklasse. Erfaringerne viser, at områder med Michelin-stjerner betyder rigtigt meget for turismen og kan være med til at sætte yderligere fokus på destinationen og have en afsmittende effekt på hele området, siger Martin Bender. 

 

 

MICHELIN-KLUBBEN, JONAS MIKKELSEN OG FREDERIKSMINDE NU KAN KALDE SIG EN DEL AF, INDEHOLDER DISSE RESTAURANTER.