Serie
Med på noderne

Med guitarbygger Ole Kehlet på værkstedet

Ole Kehlet er uddannet instrumentmager og har viet sit liv til at bygge guitarer. Han har skabt mere end 100 guitarer og har adskillige dygtige og kendte musikere som kunder i sit værksted i Tølløse.

Vi inviterer indenfor i værkstedet, hvor Ole Kehelt tryller massive træblokke om til de smukkeste og mest velklingende guitarer.

To af hans kunder kommer forbi for at se på de guitarer de er ved at få bygget. Den ene er Danmarks måske bedste guitarist, Finn Olafsson, der giver et nummer på en af sine mange Kehlet guitarer.

 

Ole Kehlet er uddannet instrumentmager og har viet sit liv til at bygge guitarer. Han har skabt mere end 100 guitarer og har adskillige dygtige og kendte musikere som kunder i sit værksted i Tølløse. Vi inviterer indenfor i værkstedet, hvor også guitaristen Finn Olafsson kommer forbi og giver et nummer på en af sine Kehlet guitarer.

12/5/2013

I "Med på noderne" følger vi nogle af vores regions mange musikere i deres kreative arbejde med musikken. Programmet er produceret i 2010 og 2013.