Serie
Mad med Mads og David

Vildsvinebov med kartoffelsalat + Damme kro


OPSKRIFT:
Vildsvinebov med kartoffelsalat


1 vildsvinebov -udbenet
100 gr sorte Oliven
100 gr Soltørrede tomater
3 Banan scalotteløg
2 fed hvidløg
Frisk koriander
Ramsløg
1/2 mørk øl
3 spsk Balsamico
Hel peber

500 gr Kartofler
200 gr Creme fraiche
2-3 spsk Dijon sennep
Peber
Salt
Hakket koriander og ramsløg

400 gr Grønne bønner

Kom de soltørrede tomater i en skål - gerne med olien
Tilsæt hvidløg, scalotteløg, ramsløg, koriander som er hakket groft. Derefter oliven uden sten.
Skær boven op, så du skaber en lomme og hæld alle de hakkede grøntsager og krydderier i. Luk boven igen evt med net eller stegespyd. Kom øl henover, balsamico og peber.

Vildsvinets steges i ovn på 200 gr. I ca 1,5 time - alt efter størrelsen.
Tag nettet af boven og skær i skiver.

Kog kartofler møre i letsaltet vand og skær dem i mindre stykker.
Bland creme fraiche med sennepTilsæt salt og peber samt hakkede urterRør kartoflerne i.

Blancher bønnerne i kogende, saltet vand1-2 minutter og afkøl hurtigt i koldt vand.

Anret skiverne på de grønne bønner med kartoffelsalaten ved siden af.
12/10/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.