Serie
Mad med Mads og David

Stenalderbrød + mmMad



OPSKRIFT:

Stenalderbrød
700 gr nødder & frø ( Vigtigt :ingen kerner fra kornsorter )
Her har vi brugt solsikkefrø, hørfrø, græskarkerner, sesamfrø, walnødder, hasselnødder, pinjekerner
6 æg
1 dl olivenolie

Rør alle ingredienser sammen i en skål og kom den i en rugbrødsform, beklædt med bagepapir.
Bag i ovenen 1 time på 160 grader.

Leverpostej
500 gr hakket lever
500 gr hakket spæk
1 løg
2 æg
2 dl mælk
1 spsk mel
Rosa peberkorn
Friske urter feks. timian, rosmarin, salvie

Rør alle ingredienser godt sammen i en røremaskine og fordel den lettere flydende masse i små forme.
Bag i oven i vandbad 30 - 45 minutter ved 180 grader til den er fast.

Steg bacon i små tern af på panden, tilsæt finthakket løg og dernæst champignon.
Brug det lunt som tilbehør til leverpostejen.
1/3/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.