Serie
Mad med Mads og David

Stegt multe + Rørvig Perlen



OPSKRIFT:
Stegt multe med krabbe og glaskål



600 gr multe i filet
200 gr krabbekød
1 stort glaskål
1/2 dl creme fraiche
3 scalotteløg
Toppen af friske løg
1 bdt grønne asparges
1 knold syltet inefær
1 dl hvidvin
50 gr smør

Olie til stegning
Frisk dild til pynt


Rør krabbekødet med creme fraiche med finthakkede scalotteløg  og finthakket top fra sommerløg

Skær glaskål i tynde skiver og rul krabbekødet ind i

Skær ned langs benene på multen og fjern den tynde side med benet på Skær derefter fisken ud i små stykker og skær et snit i skindet

Steg fisken på panden i olivenolie   i ca tre minutter på hver side med skinsiden først
Kom asparges på panden under sidste del af stegningen, samt finthakkede scalotteløg

Tag fisken og aspargesene af panden og tilsæt så hakkede ingefær og hvidvin Lad saucen koge op og pisk smør i

Server retten med tre kål/ krabberuller og tre fiskestykker pr. Person Kom asparges og sauce til og pynt med dild.
9/8/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.