Serie
Mad med Mads og David

Spicy pulled pork + Dalby smørrebrød



OPSKRIFT:
Spicy pulled pork med rugbrød og hvidkål


1 kg svinenakkekam
50 gr brun farin
50 gr sennep
Kardemomme
Cayenne peber
Salt og peber

2 dl æble eddike
2 spsk ketchup
1 spsk sennep
1 spsk farin

Halvt hvidkål
1 æble
1 løg
Rugbrød


Fjern senerne fra kødet Rør brun farin sammen med sennep og smør det på kødet. Krydrer herefter med kardemomme, cayenne peber, salt og peber.
Lad kødet stå i køleskab i min 12 timer.
Steg kødet i ovnen på 110 grader i 7-8 timer.

Lav en sauce af æble eddikke , ketchup , farin og sennep.

Tag kødet ud af ovnen og hiv det fra hinanden med to gaflerHæld saucen henover.

Hak hvidkål fint. Snit løgringe og tynde æble både og bland det hele til en salat. Tilsæt lidt af saucen.

Skær rugbrød fint og rist det sprødt.
Lav en sandwich af stående rugbrød med kødet imellem og kål salaten ovenpå.
10/5/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.