Serie
Mad med Mads og David

Skinkeculotte + Café Klinker

OPSKRIFT:
Skinkeculotte med sojabagte beder og grønkåls salat med granatæble


1 skinkeculotte
1 bdt frisk rosmarin
1 bdt frisk timian
Hele røde peberkorn
Soja
Groft salt

400 gr rødbeder
4 scalotteløg

200 gr grønkål
Kerner fra 2 granatæbler
Frisk kørvel
50 gr peanuts
1 spsk olivenolie

Skær linier på kryds og tværs i skindet på stegen
Kom herefter stegen i ildfast fad og krydr den med frisk rosmarin, timian, hele røde peber korn,  groft salt og soja.
Steg skinken i ovnen på 200 gr i 40-45 min

Skær rødbeder i grove stykker og kom grofthakket scalotteløg , rosmarin, timian, røde peber korn, salt og soja over og bag i ovnen i ca 30 minutter

Hak grønkålen fint. Bland den med olivenolie, hakket kørvel, soja,røde peber korn, peanuts og granat æble kerner.
15/3/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.