Serie
Mad med Mads og David

Røget fasan + Oasen i Knuthenborg



OPSKRIFT:
Røget fasan


2 røgede fasaner
10 cherrytomater
1 bdt røde forårsløg
Tynde skiver rugbrød
1 bdt kørvel
4 radiser
1 dl creme fraiche
1 dl sukker
1 dl eddikke
Salt og peber

Start med at skære bryst og lår af fuglen

Skær kødet fra lårene i små tern og rist det af på panden

Brysterne skæres i tynde skiver og lægges ud på en tallerken som carpaccio

Lav en kørvelcreme med cremefraiche, finthakket kørvel, salt og peber

Kog eddikke og sukker ned til syltelage og lad det køle af Skær tomater over på midten og skær røde forårsløg groft ud Kom begge dele i eddikkelagen

Lav rugbrødschips ved at riste tynde skiver i ovnen

Skær radiser i tynde skiver

Anret fasancarpaccioen med de syltede tomater og løg på De ristede lårstykker, samt små klatter af cremen med chipsene ovenpå Pynt med kørvel.
5/7/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.