Serie
Mad med Mads og David

Pulled duck + Svanen

OPSKRIFT:
Pulled and med pak choi kål og butterdej

2 Andelår
2plader Butterdej
100 gr chorizo pølse
200 gr Chitaki svampe
3 Scalotteløg
2 fed  hvidløg
1/2 dl soja
2 spsk blommesirup

4 pak choi kål
1/2 dl soja
2 spsk blommesirup

1 dl creme fraiche
1 tsk chili pasta

Skal af 1/2 øko citron
Revet parmesan

Frisk estragon


Kom salt og peber på andebrysterne og steg dem i ovnen ca 45  min på 200 gr

Skær butterdejen ud. Del den i kvadrater
Skær langs kanterne uden at skære hjørnerne op
Fold først den ene kant henover og dernæst den anden
De danner dermed en lille kant/ skål
Bag dem sprøde og luftige som anvist på pakken

Skræl og hak scalotteløg i grove skiver
Hvidløg hakkes i skiver
Svampene rives i mindre stykker og det hele steges af i en stor tykbundet gryde
Chorizo pølse skæres i skiver og kommes også i
Tag skindet/ fedtet af andelårene og riv det rene  kød af benene og kom andekødet i gryden også
Tilsæt soja og blommesirup samt en lille smule vand lad det simre ca 5 min

Halvhver pak choi kålene og steg dem af i olie på en pande
Vend kålene når de har fået en stegeskorpe
Tilsæt soja og blommesirup

Lav en dressing af creme fraiche  rørt med en lille smule tomat/chili paste

Anret med kål i bunden af tallerkenen
Riv parmesan henover og lidt citronskal
Del butterdejen i top og bund. Kom en butterdejsbund  på og læg anden henover, lidt dressing og til sidst butterdejstoppen
Pynt med friske urter feks estragon
1/2/2014

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.