Serie
Mad med Mads og David

Perlehøne med stærk pølse + Oreby Mølle



OPSKRIFT:
Stegt perlehøne med merguez pølse


4 perlehøne bryster
4 merguez pølser

6 scalotteløg
200 gr bøgehatte
1 fl hvidvin

8 karotter
400 gr små kogte kartofler
50 gr smør


Steg perlehønebrysterne og pølserne  på panden  i en grill
Kom grofthakkede løg og svampene på og lad det tage farve
Tilsæt hvidvin
Luk låget på grillen og lad det simre i 10-12 minutter

Orden karotterne og læg dem i panden sammen  med halvverede kogte kartofler

Monter med smør og server rygende varm.
12/7/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.