¨

Serie Mad med Mads og David

27:57

Dette afsnit

Perlehøne med stærk pølse + Oreby Mølle

12/07/2013

Oreby Mølle nær Sakskøbing er et lille hotel, der emmer af historie i de charmerende lokaler. Morgenmaden består af lokalområdets specialiteter og nydes med udsigt over vandet. I køkkenet laver David gryderet på grill med perlehøne og stærke pølser.



OPSKRIFT:
Stegt perlehøne med merguez pølse


4 perlehøne bryster
4 merguez pølser

6 scalotteløg
200 gr bøgehatte
1 fl hvidvin

8 karotter
400 gr små kogte kartofler
50 gr smør


Steg perlehønebrysterne og pølserne  på panden  i en grill
Kom grofthakkede løg og svampene på og lad det tage farve
Tilsæt hvidvin
Luk låget på grillen og lad det simre i 10-12 minutter

Orden karotterne og læg dem i panden sammen  med halvverede kogte kartofler

Monter med smør og server rygende varm.

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.

Afsnit

Alle serier A - Å