Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.
Hak scalotteløg og hvidløg fint
Hak oregano og timian i mindre stykker. Bland det i farsen med salt og peber
Riv parmesanost ned i
Rør et æg i og derefter det bløde brød
Rør godt og sæt farsen i køleskabet ca et kvarter
Steg timian, oregano, scalotteløg og hvidløg af i en gryde Kom tomaten over og rør det sammen Lad det simre på lavt blus
Form farsen i kugler på størrelse med en golfbold Steg kødbollerne i olie på en varm pande. Kom dem derefter i tomat saucen
Kom låg på gryden og lad kødbollerne simre færdig imens pastaen koger mør, ca 8 minutter
Kom finthakket purløg, lidt olivenolie , salt og peber på pastaen.
Kom kødbollerne med saucen ovenpå pastaen og drys parmesan og friske krydderurter ovenpå
Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.