¨

Serie Mad med Mads og David

33:10

Dette afsnit

Ovnbagt hellefisk med bulgursalat

28/10/2011



OPSKRIFT:
Ovnbagt hellefisk med bulgursalat


300 gr hellefisk
2 ds flåede tomater
5 dl fløde

200 gr bulgur
1bdt dild
1skalotteløg
2 dl oliven olie

1 agurk
2spsk hvidvins eddike
Salt og peber


Fjern skind og det yderste røgede lag fra fisken og skær den i tern.

Reducer fløde i en gryde ved at lade det koge ind til halvdelen. Dræn tomaterne i en sigte.
Læg tomater i bunden af en cocotte, herefter hellefisk i tern og gentag . Hæld tilsidst fløden over. Bag i ovnen ca 20 min. Ved 200 grader.

Kog bulgur imens fisken er i ovnen.
Bland olie med salt og peber samt frisk dild og blend det.

Lav små kugler af agurk med et parisienne jern ( alternativt små tern) bland med hakket dild og hvidvins eddike.

Bland bulgur med dild olien og finthakket skalotte løg. Server bulguren lun sammen med hellefisken.

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.

Afsnit

Alle serier A - Å