Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.
Opskrift:
Marineret laks - på Møns Klint
600 gr laks
3 spsk Chili - citron snaps(eller mere)
1 økologisk lime
2 spsk olivenolie
Sukker
Salt og peber
2 æbler
1 agurk
1-2spsk æbleeddikke
200 gr gede friskost
Solbær sennep
Friske krydderurter
Laksen marineres i chili -citron snaps, lime saft , revet skal af lime, salt og peber, sukker, samt en smule olie
Laksen sættes på køl i mindst en time
Skær små kugler/ tern af agurk og æble og mariner dem i æbbleeddikke
Kom laks på tallerkenen, sæt små dutter af solbær sennep på.
Gede friskost, skiver af løg, skov syre, dild og citron garbena, samt de små marinerede kugler kommes på
Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.