Serie
Mad med Mads og David

Marineret laks + Schous



Opskrift:

Marineret laks - på Møns Klint

600 gr laks
3 spsk Chili - citron snaps(eller mere)
1 økologisk lime
2 spsk olivenolie
Sukker
Salt og peber

2 æbler
1 agurk
1-2spsk æbleeddikke

200 gr gede friskost
Solbær sennep
Friske krydderurter

Laksen marineres i chili -citron snaps, lime saft , revet skal af lime, salt og peber, sukker, samt en smule olie

Laksen sættes på køl i mindst en time

Skær små kugler/ tern af agurk og æble og mariner dem i æbbleeddikke

Kom laks på tallerkenen, sæt små dutter af solbær sennep på.
 Gede friskost, skiver af løg, skov syre, dild og citron garbena, samt de små marinerede kugler kommes på

13/9/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.