Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.
Mads Gudiksen besøger den kinesiske restaurant Mango midt i Ringsted, hvor ejeren - Gin - har en fantastisk livshistorie at fortælle
Bagefter skal vi i køkkenet med David Jensin, der laver rødfisk med svampemos.
OPSKRIFT: Rødfisk med svampeduxelles
1 kg rødfisk i filet
400 gr. Marksvampe
3 scalotteløg
1 fed hvidløg
100 gr. Bøgehatte
olie til stegning
2 dl olie
½ bdt dild
½ bdt persille
50 gr peanuts
1 fed hvidløg
Snit marksvampe, scalotteløg og hvidløg helt fint
Steg af i en gryde med olie. Lad det simre til kompot
Steg bøgehatte af på panden ved høj varme
Lav pesto af dild, persille, olie, hvidløg og peanuts
Blend godt sammen
Afparer rødfisken og bag den i ovnen i ca.10 min på 200 grader
Anret med svampekompot i bunden af tallerkenen. Kom fisken ovenpå og dernæst bøgehattene. Pynt med skiver af rå bolchebeder og frisk dild
Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.