Serie
Mad med Mads og David

Madhuset Bæltstedet + Koldskål



OPSKRIFT:
Trio af Jordbær

4 pasteuriserede æggeblommer
100 gr sukker
2 spsk vanille sukker
1/2 l kærnemælk
2 dl fløde
1 øko citron

500 gr jordbær
100 gr makroner
100 gr Hvid chokolade
Frisk mynte og evt shizu karse og frysetørrede jordbær.
1/4 l fløde til Flødeskum

Friske jordbær
2 dl Grand Marnier
3 dl Hyldeblomst saft

Pisk æggeblommer med sukker og vanille hvidt og hæld lidt fløde og kærnemælk i. Riv en smule citronskal i.
Mas makronerne.

Skyl jordbærene og skær toppen af.
Dyp i smeltet hvid chokolade og knuste makroner og sæt på tallerken.
Pynt med mynte og rød shizu karse Riv lidt hvid chokolade over.

Trifli
Skær jordbær i kvarte og mariner med lidt Grand Marnier Kom i glas med knuste makroner, lag på lag - kom lidt smelter hvid chokolade på og kom flødeskum på toppen. Drys evt med frysetørrede knuste jordbær.

Lav en drink af knuste jordbær, hyldeblomst og Grand Marnier.
9/7/2014

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.