Serie
Mad med Mads og David

Mad med Mads og David - Mads's brændende kærlighed



OPSKRIFT:
Mads's brændende kærlighed


400 gr. kartofler 100 gr. tørsaltet bacon 100 gr. røget svinemørbrad 75 gr. smør 4 scalotteløg 3 forårsløg 1 spsk. eddike Lille bundt frisk timian, persille og purløg Skyl kartoflerne grundigt fri for jord og kog dem møre i letsaltet vand Skær baconen ud i små tern Skær mørbraden ud i tynde strimler Skræl scalotteløgene og del dem på langs, snit dem derefter fint på den lange led Fjern top og bund af de friske løg og fjern det yderste lag. Del dem på midten og derefter på langs Bland frisk timian med purløg og persille, som en grov salat af urter Steg baconen af på en tør pande, tilsæt evt. en lille smule olie. Kom scalotteløgene på, lad dem stege blanke og bløde og kom så forårsløgene på. Tilsæt smør, lad det smelte. Tilsæt en smule eddike og rør sammen, vend mørbraden op i til sidst Anret blandingen af kød og løg i bunden af tallerken, kom kartoflerne ovenpå og pynt med salat af de friske urter
11/6/2021

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.