Mad med Mads og David - Friskost med pasta og asparges
OPSKRIFT:
4 scalotteløg
2 bundt. grønne asparges
1 glas syltede abrikoser
8 skiver Serrano skinke
100 gr. gedefriskost
50 gr. frisk spinat
½ pose spaghetti
1 friskost her med ”skinkesmag”
½ dl fløde
lidt finthakket purløg
Friske krydderurter til pynt
Skræl scalotteløgene og hak dem fint
Læg skiver af Serrano skinke ud og smør dem med gedefriskost
Kom en smule spinat på og rul dem sammen
Knæk bunden af aspargesene. Del dem på midten i to. Toppen lækkes på langs og den nederste del hakkes i fine stykker.
De hakkede asparges blandes med lidt finthakkede scalotteløg. Rør sirup fra de syltede abrikoser op i, samt en smule hakkede abrikoser
Læg salaten af asparges og abrikos i bunden af en tallerken
Kom rullerne af skinke med gedeost ovenpå og pynt med asparges hovederne og friske krydderurter.
Smelt flødeosten langsomt med lidt fløde, så det bliver til en cremet sauce
Kog pastaen al dente, efter anvisningen på pakken.
Vend pastaen op i saucen, bland lidt af de hakkede løg og hakkede purløg i og server straks.
24/6/2016