Serie
Mad med Mads og David

Mad med Mads og David - Friskost med pasta og asparges


OPSKRIFT:

4 scalotteløg
2 bundt. grønne asparges
1 glas syltede abrikoser

8 skiver Serrano skinke
100 gr. gedefriskost
50 gr. frisk spinat

½ pose spaghetti
1 friskost her med ”skinkesmag”
½ dl fløde
lidt finthakket purløg

Friske krydderurter til pynt

Skræl scalotteløgene og hak dem fint

Læg skiver af Serrano skinke ud og smør dem med gedefriskost
Kom en smule spinat på og rul dem sammen

Knæk bunden af aspargesene. Del dem på midten i to. Toppen lækkes på langs og den nederste del hakkes i fine stykker.
De hakkede asparges blandes med lidt finthakkede scalotteløg. Rør sirup fra de syltede abrikoser op i, samt en smule hakkede abrikoser

Læg salaten af asparges og abrikos i bunden af en tallerken
Kom rullerne af skinke med gedeost ovenpå og pynt med asparges hovederne og friske krydderurter.

Smelt flødeosten langsomt med lidt fløde, så det bliver til en cremet sauce
Kog pastaen al dente, efter anvisningen på pakken.
Vend pastaen op i saucen, bland lidt af de hakkede løg og hakkede purløg i og server straks.
24/6/2016

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.