Serie
Mad med Mads og David

Mad med Mads og David - Cheesecake med bolcher

Mads har fået både bolcher og chokolade med fra Møn bolcher, og det bruger David til at lave en helt utrolig flot og meget nem cheescake.

OPSKRIFT:
En nem luxuskage

250 gr. havrekiks
200 g. chokolade

¼ l. fløde
2 spsk. spiritus (her blommegin)
75 gr. flormelis
400 gr. neutral friskost

1 popcorn/chokolade slikpind
3 små dåser dragéer i flere farver
1 pose dannebrogsbolcher
Spiselige blomster til pynt


Knus kiksene i en skål. Smelt chokolade langsomt i en lille gryde. Hæld det over kiksene.
Kom kiksemassen i en form og stil den koldt, til chokoladen stivner.

Pisk en flødeskum.
Rør ost, melis og gin sammen. Vend flødeskummen op i.
Fordel ostecremen ovenpå bunden. Lad én stå koldt og trække i ca. 3 timer.

Del drageerne i mindre stykker.

Pynt kagen med en masse slik og dragee – jo mere jo bedre. Også gerne smukke spiselige blomster som prikken over I'et.
20/5/2022

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.