Serie
Mad med Mads og David

Kylling med Kokosmælk + Vig Bio



OPSKRIFT:
Kylling i peanut sauce


4 kyllingbryster
2 røde peber frugter
2 bdt springløg
4 scalotteløg
1 lille stykke ingefær
2 ds kokosmælk
1 glas peanutbutter
Salt og peber

2 hjerteblads salathoveder
2 æbler
1 bdt kørvel

Skær kylling i strimler

Skær springløg, scalotteløg, peberfrugt og ingefær i mindre stykker.

Steg kyllingen af på panden så den får en stege skorpe, steg dernæst grøntsagerne af. Kom alle ingredienser op i en gryde og kom kokosmælk og peanut butter over. Lad det simre ved svag varme Smag til med salt og peber

Lav en salat af hjerteblad, æble og kørvel.
29/3/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.