Serie
Mad med Mads og David

Kanin med pak choi



OPSKRIFT:
Kanin og pak choi på grill

1 kanin
En god blandning friske urter fra haven
2 spsk. Æblesirup ( eller alm sirup)
1 dl. æblemost
2 tsk. sennep
Revet skal fra en øko lime
1 bdt. grønne asparges
2 små pak choi
1 dl. creme fraiche 38%
2 tsk. sennep
2 tsk. sirup
Frisk skolekarse


Skær ryg og lår fra kaninen. Fjern evt. sener fra kødet.
Riv urterne groft og kom dem i en blanding af most, sennep og sirup. Riv limeskal i.
Vend kødet i marinaden. Steg kaninen på grill ved ikke for hård varme.

Knæk det nederste grove af aspargesene.
Del pak choi kålen i halve eller kvarte alt efter, hvor store de er. Grill dem med asparges på lav varme.

Rør sennep, sirup, limeskal i cremefraiche, så du har en kold sauce til maden.

Anret kaninen i skiver, med kål og asparges på siden. Server dressingen henover. Pynt evt. med lidt karse.
10/7/2020

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.