Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.
Jomfruhummer med kantarel mayonaise
16 jomfruhummere
200 gr kantareller
2 dl mayonaise ( fra glas)
2 scalotteløg
1 spsk æblecider eddikke
400 gr kogte kartofler
1/2 spidskål
1 spsk olivenolie
1 spsk æblecider eddikke
Salt og peber
Kantereller steges af på grillen, nedkøles og hakkes fint. Rør svampene i mayonaisen, med hakket løg, salt og peber, samt en smule æblecider eddikke.
Halver jomfruhummerne og kom salt, peber samt olie på. Steg dem på grillen 2-3 minutter.
Skiver af kogte kartofler og ekstra kantereller steges med på grillen.
Snit spidskål og røres med olie, eddikke samt salt og peber
Læg kålen i bunden af tallerkenen, jomfruhummere ovenpå, svampe mayonaisen ved siden af, fine skiver af løg og stegte kantareller
Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.