Serie
Mad med Mads og David

Isdessert med milkshake og sommerdrik



OPSKRIFT:
Grillet fersken, milkshake og hindbær drinks

4 Ferskner
vaniljeis
hindbær coulis
friske hindbær

Milkshake:
2 dl mælk
2 store kugler is

Drink:
4 cl gin
2 citroner
1 spsk. æblesirup
1 tsk. hindbær coulis
1 dl hindbær øl
2 kugler hindbær sorbet
Pynt: frisk mynte og frysetørrede hindbær


Del fersknerne og fjern stenene.
Bag dem på en lun grill (eller stegepande), spis dem lune med vaniljeis og friske hindbær, hindbær coulis og frisk mynte.

Kom gin, saften fra citronerne, sirup og hindbær coulis i en shaker og ryst den godt.

Anret en kugle sorbet i glasset, hæld drinken op, og top med hindbær øl.
Pynt evt med frisk mynte og frysetørret hindbær.

Blend milkshake af mælk og vaniljeis med stavblender.
17/7/2020

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.