Serie
Mad med Mads og David

Hvidvinsdampet rødtunge + Pyramiden



OPSKRIFT:
Dampet rødtunge med chili og ingefær


7-800 gr rødtunge i filet
50 gr sennep
Frisk dild

50 gr frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 chili

1 squash
1/2 savoykål

Ca 1/2 fl  hvidvin
1 dl olivenolie


Start med at skære ingefær, hvidløg og chili fint ud og sauter af i en gryde med oliven olie

Orden fisken, smør sennep på og kom friske dild buketter ovenpå og rul den så
Læg fisken op på den sauterede blandingen af chili etc, hæld hvidvin over og damp fiskerullerne hvide i ca.  6-8 minutter.

Skær squash og kål ud og steg det af på en pande

Tag fisken op af gryden
Monter saucen ved at komme olivenolie i gryden
Varm fisken hurtigt op i saucen

Server saucen med chili, ingefær og hvidløg henover sauteen af squash og kål
Og kom fiske rullen ovenpå

4/10/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.