¨

Serie Mad med Mads og David

28:13

Dette afsnit

Hotel Krebshuset + Blødende chokolade hjerter

04/04/2014

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet.

Hotel Krebshuset ved Sorø, er en landevejskro, der har ligget udenfor Sorø siden 1700-tallet. Mads Gudiksen besøger stedet, der har været drevet af det samme par i de sidste tyve år


Bagefter skal vi i køkkenet med David Jensin, som laver blødende chokoladehjerter.



OPSKRIFT:
Chokoladekage med flydende indre og granatæble coulis

400 gr chokolade
400 gr smør
320 gr mel
320 gr flormelis
5 gr bagepulver
10 æg

1,5 Granatæbler
1 dl Sirup
50 gr Sukker
2 tsk Vanillesukker eller sirup

Smelt chokolade og smør i vandbad.
Kommel, flormelis og bagepulver op i.
Rør æg i lidt ad gangen i den lunkne dej.
Hæld i muffinsforme ( OBS de hæver meget)
Bag ved 220 gr i 8-12 minutter

Halvver granatæblerne og bank kernerne ud
Tilsæt granatæblesirup, sukker og vanille og kog det op.

Server varme med coulis ved siden af.

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.

Afsnit

Alle serier A - Å