Serie
Mad med Mads og David

Hotel Krebshuset + Blødende chokolade hjerter

Hotel Krebshuset ved Sorø, er en landevejskro, der har ligget udenfor Sorø siden 1700-tallet. Mads Gudiksen besøger stedet, der har været drevet af det samme par i de sidste tyve år


Bagefter skal vi i køkkenet med David Jensin, som laver blødende chokoladehjerter.



OPSKRIFT:
Chokoladekage med flydende indre og granatæble coulis

400 gr chokolade
400 gr smør
320 gr mel
320 gr flormelis
5 gr bagepulver
10 æg

1,5 Granatæbler
1 dl Sirup
50 gr Sukker
2 tsk Vanillesukker eller sirup

Smelt chokolade og smør i vandbad.
Kommel, flormelis og bagepulver op i.
Rør æg i lidt ad gangen i den lunkne dej.
Hæld i muffinsforme ( OBS de hæver meget)
Bag ved 220 gr i 8-12 minutter

Halvver granatæblerne og bank kernerne ud
Tilsæt granatæblesirup, sukker og vanille og kog det op.

Server varme med coulis ved siden af.
4/4/2014

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.