Serie
Mad med Mads og David

Gulerodskage + Cafe Caramel

OPSKRIFT:
Gulerodskage med ostecreme


I dag gælder det en lækker Gulerodskage med ostecreme.
Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder.

300 g. brun farin
4 æg
2 dl. vindruekerne olie
275 g. gulerødder (fint revet)
275 g. mel
2 tsk. vanilje
2 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
1 tsk. kanel
Pisk brun farin, æg og olien sammen. Vend derefter resten af ingredienserne i. Kom dejen i en smurt bageform og bages i ovnen i ca. 40 min på 170 grader.

Creme
200 g. neutral flødeost
2 dl. piskefløde
Saften af en appelsin
Fløden piskes godt stiv og vendes i flødeosten. Rør til sidst appelsin saften i.

Smøres cremen på den afkølede kage og stil kagen på køl til den serveres.
Server en frisk appelsin salat til, ved at skære fileterne fra appelsiner

1/3/2012

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.