Serie
Mad med Mads og David

Forårsruller med and



OPSKRIFT: Forårsruller med and

Den oprindelige opskrift er bortkommet, men tilgengæld er det ret simpelt.
Tag resterne af anden fra juleaften (eller noget kylling) og steg det af i soya med ingefær og chili.
Steg evt også lidt scalotteløg af på panden.
Hak grøntsager efter smag (og hvad du har liggende) - for eksempel gulerødder, fennikel, grøn pebber, kål.

Rul det hele ind i rispapir (den slags du dypper i vand for at gøre dem bløde) med masser af frisk koreander.
Du kan også servered det hele i skåle ved bordet, så alle selv kan sammensætte deres ruller efter smag.

Dyp i chilisauce.
18/1/2012

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.