Serie
Mad med Mads og David

Flymad + Bakkegård gæstgiveri


OPSKRIFT:
Boller i selleri


800 gr små kartofler
600 gr kyllinge fars
1 æg
50 gr havregryn
2 scalotteløg
Frisk timian
2 dl fløde

1/2 knoldselleri
6 rødløg med top
8 Chorizo pølser
2 dl hvidvin
2 dl fløde

Kog kartofler møre i letsaltet vand

Hakket kyllingekød røres med finthakket scalottløg, hakket timian, havregryn, et æg og fløde

Steg frikadeller af ved god varme

Skær et selleri i tern af 1x1 cm

Når frikadellerne vendes 1.gang kommes tern af selleri på panden
Steg færdigt

Skær rødløg og Chorizo pølser ud i kvarte stykker

Tag frikadeller og selleri af panden og kom det i en gryde. Dernæst kom løg og pølser på istedet og steg dem gyldne
Kom også det op i gryden og kom vin og fløde over
Lad det simre i 5-10 minutter

Anret på tallerken og pynt retten med frisk timian

20/9/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.