Serie
Mad med Mads og David

Flæskestegs sandwich + Traktørstedet Højeruplund



OPSKRIFT:
Flæskestegs-sandwich med blomkåls mayo




1000 gr ribbensteg
Brød

1 dl sukker
1 dl eddike
1 agurk
1 bdt grønne asparges

1 sommerkål
1 bk karse
1 spsk eddike
1 spsk olie
Salt og peber

1/2 glas mayonaise
1 æble
1/4 blomkål i buketter

Ribbenstegen saltes og steges i ovnen i 1,5 time ved 200gr

Kog en eddikelage med halvt sukker og halvt eddike
Lad det køle af og kom kugler/ skiver af agurk i samt grønne asparges i skiver

Snit kålen meget fint og mariner med eddike, salt og peber
Karse og olie tilsættes

Rør en mayonaise med finthakket æble og meget små blomkåls buketter

Skær skiver af brød og kom blomkåls. Mayonaise på top og bund
Derefter den snittede kål
Kom Skiver af agurk og rødløg på og så selve kødet
Sæt toppen på sandwichen og pynt med syltede agurk og asparges

28/6/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.