Corona-rejer
Se hele Mads's fisketur på Holbæk fjord
KLIK HER.
OPSKRIFT:
Fjordrejer med asparges
500 gr. upillede fjordrejer
6-8 små tomater
1-2 scalotteløg
100 gr. friske ærter
8-10 store hvide asparges
en smule Salt & Peber
2 tsk sukker
1 spsk olivenolie
100 gr. friskost
2-3 tsk sennep
Kog fjordrejerne så de bliver røde og pil dem. Tilføj lidt salt, samt peber og sukker og rør det sammen.
Start med at bælge ærterne.
Derefter deles de små tomater i kvarte og alle kernerne fjernes og derefter skæres de i små tern.
Skræl løgene og hak dem i små tern.
Kom ærter, scalotteløg og tomater op til rejerne og vend lidt olivenolie i.
Skær eller knæk den nederste del af aspargsene. Skræl herefter stilken, så det seje kommer af.
Kog dem møre i letsaltet vand i et par minutter- de må gerne ha lidt bid.
Rør en creme af friskost med sennep.
Anret ostecremen i bunden af tallerkenen og læg asparges ovenpå.
Kom godt med rejer på toppen og pynt med friske krydderurter.
10/4/2020