Serie
Mad med Mads og David

Bøf på grill + Den gyldne hane


OPSKRIFT:
Grillet bøf med tomat smør, bagte peberfrugter og baby majs


800 gr oksefilet

200 gr smør
100 gr soltørrede tomater
Frisk kørvel

4 peberfrugter
Olie og eddikke
Salt og peber

1 bk Babymajs

100 gr Parmesan

Rør blød smør med finthakkede soltørrede tomater og hakket kørvel
Rør det godt sammen

Skær peberfrugter ud i kvarte stykker, fjern kernerne og lad dem stege godt af på grillen- kun på skindsiden
Tag dem af og krydr med salt, peber, eddikke  og olie

Kom nu bøfferne på grillen, sammen med halvverede babymajs. Steg efter behag

Lad bøfferne hvile tre- fire minutter
Skær dem i skiver og læg dem på tallerkenen
Kom  kørvel, babymajs og peberfrugter henover
Riv parmesan henover
Tomat smørret bruges ved siden af

8/9/2013

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.