¨

Serie Mad med Mads og David

27:24

Dette afsnit

Bøf på grill + Den gyldne hane

08/09/2013

I Havnebyen på Sjællands Odde ligger Den gyldne hane. På trods af navnet er der tale om en fiskerestaurant, hvor den mangeårige favorit er den fyldte rødspætte. Bagefter skal vi ud på Møns Klint, hvor David Jensin steger en god bøf til Mads Gudiksen.


OPSKRIFT:
Grillet bøf med tomat smør, bagte peberfrugter og baby majs


800 gr oksefilet

200 gr smør
100 gr soltørrede tomater
Frisk kørvel

4 peberfrugter
Olie og eddikke
Salt og peber

1 bk Babymajs

100 gr Parmesan

Rør blød smør med finthakkede soltørrede tomater og hakket kørvel
Rør det godt sammen

Skær peberfrugter ud i kvarte stykker, fjern kernerne og lad dem stege godt af på grillen- kun på skindsiden
Tag dem af og krydr med salt, peber, eddikke  og olie

Kom nu bøfferne på grillen, sammen med halvverede babymajs. Steg efter behag

Lad bøfferne hvile tre- fire minutter
Skær dem i skiver og læg dem på tallerkenen
Kom  kørvel, babymajs og peberfrugter henover
Riv parmesan henover
Tomat smørret bruges ved siden af

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.

Afsnit

Alle serier A - Å