X Factor afholder bootcamp på Fejø

Produktionsselskabet Blu, der står bag blandt andet X Factor på DR1, har valgt Fejø til dette års bootcamp, og deltagerne indtager øen i starten af december.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fejø er mere end økologiske æbler, idylliske bondehuse og Danmarksrekord i solskinstimer. For udover at øen i Smålandsfarvandet nord for Lolland til daglig er en fin ramme om et lille samfund af øboere, skal den nu også skabe det kreative set-up for sangtalenterne i dette års X Factor bootcamp. Produktionsselskabet Blu og DR har valgt den lille ø i konkurrence med en lang række andre danske øer. Det skriver kommunikationsbureauet Eccencius i en pressemeddelelse.

Fejø rummer blandt andet en kirke fra 1200-tallet, en restaureret mølle fra midten af 1800-tallet og et havnemiljø med pakhus, som oser langt væk af nyfangede fisk, gamle spraglede både og sjove personfortællinger. Og det bliver altså i disse omgivelser, at optagelserne til årets X Factor bootcamp vil foregå.

- Vi Fejøfolk er meget stolte over, at Blu og DR har valgt os blandt de mange fine danske øer, Danmark har, og vi glæder os til at møde filmhold og finalister med gæstfrihed, hjælpsomhed – og ikke mindst respekten for, at de er på hårdt arbejde. Vi håber på, at X Factor deltagerne har tid og mulighed for at kunne nå at nyde en smagsprøve fra øens egne frugtplantager, for eksempel frisk æblemost, cider og friskplukkede æbler, siger Jørgen Møller, presseansvarlig og formand for Fejøforeningen.