¨

Voldsom brand i Holeby (Video)

Foto: TV ØST

Tirsdag morgen hærgede en voldsom brand en carport i Holeby. Tre biler udbrændte totalt, og politiet ved endnu ikke, om branden er påsat.

Klokken 04.15 i morges fik indsatsleder Hans Egon Bendorff første melding om branden på Nødebjerg 89 i Holeby. Branden var så voldsom, at der måtte bruges 13 brandfolk og fire brandslukningskørertøjer.

- Da jeg kom til stedet var carporten fuldstændig overtændt, og for os handlede det bare om at få læsset en masse vand på. På grund af blæsten var der en del flyve-ild, men heldigvis er det vådt i vejret, så der var ikke fare for andre bygninger. Der var dog en del røgudvikling, men døre og vinduer i de nærliggende huse var lukkede, så der var heller ingen farer i den forbindelse, siger indsatslederen til Folketidende.

Se video fra slukningsarbejdet herunder:
[video:video_mangler:091124_holeby.flv]

Brandfolkene på stedet havde slukket branden omkring klokken 6, og i løbet af dagen vil der blive sendt tekniker på stedet, der skal fastslå brandårsagen.

- Der er nogle mystiske omstændigheder som skal undersøges nærmere, men vi ved endnu ikke, om branden er påsat, siger lederen af lokalpolitiet i Nakskov, Bo Von Würden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App