¨

Visionsbutik åbnede i Nakskov

Foto: TV ØST

Foreningen Nakskov.nu indviede i dag en visionsbutik på gågaden i byen. Her skal borgere og politikere kunne mødes og udvikle projekter til gavn for byen.

- På den her måde, der kan borgerne lettere komme ind og med folk og diskutere lidt, og vi har allerede haft et rigtig godt debatmøde her i dag, fortæller Søren Rosenberg Jensen, som er bestyrelsesmedlem i nakskov.nu.

Foreningens formål er fremme udvikling, bosætning, erhverv og turisme i området.

Igennem længere tid har foreningen forsøgt at få ejeren af lokaler, der engang husede Danske Bank, til at lade foreningen bruge dem, ind til en mere permanent lejer dukker op. Og det er nu lykkedes.

Nu skal visionsbutikken så bare op at køre.

- Vi vil rigtig gerne skabe lidt mere kontakt mellem dem, der bor her i kommunen og så politikerne. Det gælder både dem, der har lidt mere erfaring med, hvordan det kommunale system fungerer, men også de unge, som vi rigtig gerne vil have med til at diskutere og engagere sig i lokalsamfundet, siger Søren Rosenberg Jensen.

Første debatarrangement i Viisionsbutikken er på onsdag. Her kommer de lokale folketingskandidater på besøg i butikken.

01:12 Luk video

 Kirsten Sydendal, der er initiativtageren til Lolland-Falster Lovestorm holdt åbningstalen i Visionsbutikken. Se et uddrag af talen her: Videoen er optaget af Threin Ottossen:

00:42 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App