Vidne melder sig i sag om dødsulykke

Politiet har fået en henvendelse fra et vidne i sagen om dødsulykken ved Vestenskov i går.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterlyste i går vidner til den ulykke, der i går kostede to mænd livet på Langøvej ved Vestenskov på Lolland. Deres håb var, at nogen kunne hjælpe med at kortlægge, hvad der ledte op til ulykken. Og efter politiets efterlysning har et vidne nu meldt sig på banen.

- Vi har hørt fra en, der har passeret derude umiddelbart før ulykken, siger politikommissær Boje Jørgensen fra lokalpolitiet i Nakskov.

- Umiddelbart tyder det på, at det kan hjælpe os videre med at klarlægge, hvordan uheldet kunne ske, tilføjer han.

Læs også: Politiet efterlyser vidner efter dødsulykke

Politiet havde i går travlt med arbejdet i forbindelse med ulykken, og blev først færdige sent i går aftes. Derfor har de endnu ikke nået at afhøre det nye vidne. Det vil de gøre i dag.

Formentlig to midaldrende mænd

Samtidig oplyser politiet nu, at de dræbte begge var mænd, og at de formoder at de dræbte var ejeren af bilen og hans kollega på henholdsvis 45 og 54 år, der begge er fra Vestlolland.

Ulykken skete ved syvtiden onsdag morgen. Det er endnu uklart præcist, hvad der forårsagede ulykken, men den skete, da en traktorfører svingede til venstre, og i modkørende retning kom en bil, der kørte ind i traktorens halmtræk.

Efterfølgende brød bilen i brand, mens de to i bilen stadig sad i den. Forbipasserende forsøgte at slukke branden uden held.

Læs også: To mister livet i ulykke

Politiet vil stadig gerne høre fra vidner, der eventuelt kan have set ulykken finde sted. De kan kontaktes på telefon 114.