Venter på næste tog med flygtninge

Tre veninder fra henholdsvis Sakskøbing og Nykøbing Falster, står klar med mad og drikke, når næste tog fra Tyskland kommer til Rødby.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Veninderne Camilla, Laura og Michalle samlede mandag morgen mad ind fra den lokale Brugs og bager i Sakskøbing og tog afsted mod Rødby. Udover mad har de også indsamlet noget legetøj.

Vi har fulgt med i tv, og så blev vi enige om, at vi skulle tage til Rødby for at vente på det næste tog. De er sikkert meget trætte og sultne, så vi har fået doneret noget mad og drikke – og så tænkte vi, at legetøj ville være godt for børnene, siger Camilla Thomasen, der er fra Nykøbing Falster.

I ventesalen på Rødby Færge station står flere og venter mandag formiddag. De venter på det næste tog fra Tyskland, fordi de regner med, at der er flere flygtninge og migranter med.

Næste tog ankom klokken lidt i 11 mandag formiddag. Toget var fyldt med flygtninge og migranter, og politiet har nu sendt forstærkninger til stedet.

Vi vil bare gerne have, at de skal få det godt. De kommer fra steder, hvor de er blevet dårligt behandlet dårligt, så vi vil give dem den bedst mulige ankomst, siger Camilla Thomsen.