¨

Venindeaften er aflyst: - Et kæmpe antiklimaks

Venindeaftenen i 2020 er aflyst. Foto: Privat foto.

En udsættelse på syv måneder var ikke nok. Venindeaftenen i 2020 er nu officielt aflyst.  

- Vi er pisse kede af det.

Trods to flytninger og en udsættelse på mere end syv måneder har arrangørerne af Venindeaftenen 2020 i Maribohallen erkendt nederlaget til coronavirussen.

- Først flyttede vi det til den 28. maj og tænkte, at det kunne lade sig gøre, men gu kunne det ej.

Vi var så klar, og alle kvinderne var så klar, og så må vi ikke

Anders Brønholt, medarrangør af Venindeaftenen

- Så lavede vi en lang flytning og var overbevist om, at corona den 4. november var noget, man kunne læse om i historiebøgerne, men nu står vi her, og det er overhovedet ikke overstået, siger arrangør og radiochef hos Radio SydhavsØerne, Anders Brønholt.

Arrangementet, der oprindeligt skulle have været afholdt den 1. april 2020, var stort set udsolgt. Men en aften med mad, livemusik, modeshow og shoppemuligheder bliver der ikke noget af i år.

Arrangementet bliver stablet på benene af Radio SydhavsØerne og håndboldklubben TSØ i fællesskab, og i år skulle have været den 12. venindeaften i træk.

Alt var klar

Der var arrangeret musik leveret af Bryan Rice og Patrick Dorgan. Modeshowet var klar, og 25 butikker havde meldt deres ankomst

Artiklen fortsætter under billedet.

Bryan Rice spillede også til Venindeaftenen i 2019 Foto: Privat foto.

Alt var planlagt og parat, og det var bare et enkelt tryk på knappen, der manglede, før arrangementet kunne skydes afsted.

- Vi var så klar, og alle kvinderne var så klar, og så må vi ikke. Det er ligesom at stille sig op til målstregen i stort motionsløb. Vi glæder os, nu kommer startskuddet, og så kommer det aldrig. Et kæmpe antiklimaks, fortæller Anders Brønholt.

Og arrangørerne og de 650 tilmeldte kvinder kommer til at vente lidt endnu.

Dato for ny Venindeaften

Datoen for venindeaftenen i 2021 er allerede fastsat. Hvis corona kryber i skjul, bliver Venindeaftenen afholdt den 30. marts 2021.

- Vi flytter det et halvt år og en sjat, og så må det kraftedeme kunne lade sig gøre. Den tredje bølge gider vi ikke. Vi troede på det sidst, men vi tror endnu mere på det nu, fortæller Anders Brønholt.

Hvor gerne de end ville lave den vildeste Venindeaften nogensinde, erkender Anders Brønholt, at det i 2021 nok bliver en Venindeaften som alle de andre år.

- Det, som man har lyst til, det er at lave Venindeaftenen over alle  Venindeaftener. Men virkeligheden er nok, at det bliver en Venindeaften, som det plejer at være, fortæller han og fortsætter.

- Viser der sig en mulighed for, at vi kan lave noget ekstra fedt næste år, så gør vi det.

Har man købt billet til Venindeaftenen 2020, gælder den også til Venindeaftenen 2021, men det er også muligt at få billetten refunderet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App