Uro under bandeaktion i Nakskov: Politi finder skydevåben og narko

Der opstod onsdag aften uro i Nakskov, da politiet gennemførte en aktion mod bandemiljøet i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En aktion mod bandemiljøet i Nakskov udløste onsdag aften uro i byen, da en række mennesker mødte op i byen for at forhindre politiets arbejde på stedet.

Under aktionen fandt politiet narkotika og flere våben – og en enkelt person blev anholdt – lejlighedens beboer. Han er siden blevet varetægtsfængslet frem til den 26. september ved et retsmøde, der blev afholdt bag lukkede døre.

- Det er vores opfattelse, at våbnene har forbindelse til bandemiljøet, og derfor er det med tilfredshed, at vi har sikret, at disse våben ikke finder anvendelse i den verserende konflikt mellem personer fra Mongols og Satudarah, siger politiinspektør Kim Kliver.

Bil kørt ind i politistation

Senere på aftenen blev en bil smadret ind i en port på politistationen i byen, og politiet kæder selv hændelsen sammen med aktionen i byen samme aften.

I forbindelse med bilen, der kørte ind i porten til politistationen i Nakskov vil politiet meget gerne høre fra vidner, der har set noget i tidsrummet fra 19.00-22.30 i Nakskov i området mellem politistationen og Klostergade.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Sådan så porten ved politistationen i Nakskov ud, efter en bil havde påkørt den.
Sådan så porten ved politistationen i Nakskov ud, efter en bil havde påkørt den.