Ung røver truede med pistol

En ung mand er anholdt for onsdag aften at begå røveri mod City Kiosken på Axeltorv i Nakskov. Yderligere 3 unge mænd er anholdt i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

City Kiosken på Axeltorv i Nakskov blev onsdag aften udsat for røveri. Klokken 22.35 kom en ung mand ind i forretningen og truede ekspedienten med en pistol. Han fik kontanter med sig og stak af fra stedet til fods.

Kort inden midnat lagde en hundepatrulje mærke til 2 personer, der kom kørende på en knallert uden lys. Betjentene gjorde tegn til, at føreren skulle standse, da han svarede til det signalement, vidner havde givet af røveren. Det gjorde han kortvarigt, men så sprang passageren af og løb, og føreren gassede op og kørte væk.

En betjente sendte sin tjenestehund efter passageren, og det varede ikke længe, før hunden havde løbet ham op. Det viste sig at være en 15-årig dreng fra lokalområdet, som blev anholdt og sigtet for røveri.

Yderligere 3 mænd anholdt

Via afhøringer og efterforskning fandt politiet frem til en adresse på Løjtoftevej i Nakskov, hvor røveren formentlig skulle befinde sig. Da betjentene klokken 0.09 kom ind i lejligheden, sad der 3 unge mænd, som tilsyneladende var i gang med at tælle penge. De blev alle 3 anholdt og sigtet for røveri.

De 4 unge mænd er 15-21 år. 3 af dem er fra Nakskov, mens den 4. er fra Vordingborg.Sagen skal nu gennemgås, så forløbet omkring røveriet bliver helt klarlagt.