¨

Ung mand stukket i hovedet – 48-årig sigtet for drabsforsøg

En 48-årig mand er sigtet for drabsforsøg, efter en ung mand blev stukket flere gange i hovedet i weekenden i Nakskov. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Natten til søndag blev en ung mand fra Nakskov stukket i hovedet flere gange med kniv. En 48-årig mand er sigtet for drabsforsøg.

For to unge mænd fra Nakskov udviklede natten til søndag sig til en voldsom én af slagsen.

Kort efter klokken 1 mødte de to mænd på 19 og 21 år en ældre mand på 48 år. Han passede aggressivt de unge mænd op ud for butikken Kop & Kande på Søndergade.

Det fortæller Jesper Andersen, politiassistent i Lokal Efterforskning Nakskov.

- Gerningsmanden lagde selv op (til konflikt, red.) af ukendte årsager. Han var beruset, fortæller Jesper Andersen.

De to unge mænd forsøgte at undvige konflikten, men situationen eskalerede, da den 48-årige mand trak en kniv. Han stak ud efter den 21-årige mand og ramte ham to gange i hovedet.

Brugte flaske som nødværge

Angrebet med kniven fik den 19-årige mand til at slå den 48-årige mand med en flaske i nødværge, hvilket gjorde det muligt for de to yngre mænd at flygte.

De ringede selv til politiet og anmeldte episoden, og kort tid efter blev den 48-årige mand anholdt og varetægtsfængslet, fortæller Jesper Andersen.

- Han er sigtet for forsøg på manddrab, forklarer Jesper Andersen.

Han oplyser desuden, at mændene er lokale, men at de ikke umiddelbart har noget kendskab til hinanden. Ingen af de involverede var i livsfare efter hændelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App