Ung konservativ svinet til

Konservativ Ungdoms næstformand i Lolland-Falster kredsen, Nikita Klæstrup, er blevet svinet til og truet oven på et kritisk indlæg om Christiania.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det har kostet Nikita Klæstrup adskillige ubehagelige kommentarer, at hun i søndagens udgave af Berlingske kritiserede Christiania. Det skriver B.T.

Nikita Klæstrup er næstformand i Konservativ Ungdom Lolland-Falster, og oven på debatindlægget har hun blandt andet modtaget henvendelser som »Må du dø langsomt og smertefuldt lorteluder.«, »Når Danmark ligger i bål og brand, så fatter du hvad jeg mener, din fucking skøge. Dø af kræft,« og »Du må hygge dig på Lolland-Falster hahahaha, fucking småborgerlige psykotiske skøge. Brænd op. Kom endelig forbi København, vi glæder os til at se dig,«.

Tomme trusler

Den slags har hun fået omkring 20 af, og de er kommet via Facebook. Trods deres voldsomhed tager Nikita Klæstrup truslerne med ro.

- Jeg er faktisk ikke særlig bange for dem. Jeg ser det mest som tomme trusler, og jeg tror på, at vi lever i et retssamfund, hvor man ikke kan slippe af sted med at sige den slags ting, og det er derfor, jeg politianmelder det, siger ungdomspolitikeren, der til daglig går på gymnasiet i Vordingborg.