Ulykkesofre venter stadig

En gruppe mennesker, der kom til skade ved en ulykke for tre år siden, venter stadig på erstatning. Det på trods af, at erstatningsansvaret blev placeret for over et år siden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For tre år siden kom en gruppe mennesker til skade, da en altan styrtede sammen i Nakskov.

Ofrene for ulykken bliver den dag i dag, dagligt mindet om ulykken.

- Den har jo vendt op og ned på alt, siger Alex Byrgesen.

- Jeg går med sådan en stok i dag. Min arbejdsevne er nedsat med 65%, siger Bjarne Rasmussen.

I de tre år der er gået, har de i alt syv ofre ventet på erstatningen. Men der er ikke sket noget.

- Det er svinsk den måde de behandler folk på. De har anerkendt deres ansvar. Det er bare, at se at få udbetalt, så vi kan komme videre med vores liv, siger Bjarne Rasmussen.

For et år siden, blev det klart, at forsikringsselskabet Tryg bærer ansvaret for udbetaling af erstatning til ofrene. Men de har endnu ikke udbetalt pengene. For fjorten dage siden lovede de ellers overfor fagbladet 3F, at pengene ville blive overført i løbet af uge syv. Men det har ofrene ikke meget til overs for.

- Vi er altså i uge otte nu. Jeg har ikke set nogen penge, siger Frode Jørgensen.

Hos Tryg beklager de, at det har taget så lang tid at overføre pengene, men lover at de er blevet sendt i dag. Det vil altså ifølge kommunikationsdirektør, Troels Rasmussen sige, at ofrene kan forvente at have erstatningen på mandag.

- Ja, ja... Tror du på den? Så tror jeg også på den med Julemanden, det kan jeg godt fortælle dig. jeg tror ikke på noget af det, før jeg ser det, siger Bjarne Rasmussen.

Og indtil da, må Bjarne og de andre altså væbne sig med tålmodighed.