Ulovlig gaderæs hærger i Nakskov

Politiet søger nu borgernes hjælp til at få sat en stopper for farlig bilræs i gaderne i Nakskov.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi har i de seneste uger modtaget flere anmeldelser fra utrygge borgere, der har oplevet, at der er blevet gaderæs i Nakskov.

Det skriver politiet mandag i en pressemeddelelse. Som følge af de mange anmeldelser er politiets patruljering blevet øget.

- Det er bestemt ikke acceptabelt, at en lille flok, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt i trafikken, skal være til gene for resten af byens borgere, siger chefpolitiinspektør Lars Harvest.

Politiet beder om hjælp

Nu beder politiet borgerne om hjælp til at få fanget motorbøllerne. I en direkte opfordring skriver politiet, at borgere meget gerne må notere alt ned om de biler og chauffører de måtte se køre gadeløb på offentlige veje.

Det være sig tid, sted, nummerplader, kendetegn ved bilerne og ikke mindst førerens udseende.

- Vi er glade for alle meldinger fra borgerne, og vi følger op på dem alle. Men for at vi kan komme helt i mål med sagerne, kræver det, at vi har tilstrækkeligt med oplysninger, siger Lars Harvest.

Ser man tilfælde af biler, der kører hasarderet ræs på offentlige veje, opfordrer politiet til at ringe på telefon 114 og i akutte tilfælde 112.